Aankoopmakelaardij Amsterdam

Aankoopmakelaardij Amsterdam behartigt uitsluitend úw belang als koper. We begeleiden u deskundig en professioneel tijdens het hele aankooptraject van uw woning. Vanaf het eerste (gratis en vrijblijvende) aankoopadvies tot de overdracht bij de notaris. Wij nemen u zorgen uit handen en, belangrijker nog, besparen voor u geld. We doen dit onder andere door de aankoopprijs voor u zo laag mogelijk te krijgen. Maar ook op lange termijn behoeden wij u voor onnodige kosten door een goede inschatting van de bouwkundige staat van een woning te maken. Verder besparen wij u kosten op het gebied van de te verrichten taxatie, de juiste keuze van een notaris en een goed hypotheekadvies. Vraag er gerust naar, wij zijn u graag van dienst.

Specialist in Amsterdam

Aankoopmakelaardij Amsterdam is met haar ervaring al vele jaren dé specialist op het gebied van aankoopmakelaardij in Amsterdam. Wij kennen de stad en de woningmarkt hier als geen ander. Onze kennis delen wij graag met u!

Wij zijn VastgoedCert gecertificeerd: u wordt altijd begeleid door een ervaren, goed opgeleide registermakelaar/taxateur (RMT).

Aankoopmakelaar inschakelen voor €1485,-