Een helder tarief voor een aankoopmakelaar is wel zo prettig. Wanneer u een huis koopt in Amsterdam, spelen er zoveel financiële zaken, dat u voor zo min mogelijk verrassingen wilt komen te staan.

Vrijblijvend advies

Belangrijkste vraag die u zich moet stellen is: vertrouw ik erop dat deze aankoopmakelaar mijn belangen zo goed mogelijk behartigt en dat hij zijn geld uiteindelijk dubbel en dwars waard is? Om u de kans te geven dit te beoordelen, is het eerste aankoopadvies (bijvoorbeeld tijdens uw tweede bezichtiging) altijd gratis. U bent na het uitbrengen van dit advies de aankoopmakelaar niets verschuldigd, ook wanneer u besluit niet verder te gaan met de samenwerking en het aankoopproces zelfstandig te vervolgen.

Tarief aankoopmakelaar Amsterdam

Het tarief van een aankoopmakelaar in Amsterdam kan uiteenlopen.

- Sommige aankoopmakelaars rekenen een percentage van de afgedongen prijs; u weet van te voren niet wat die kosten worden.
- Er zijn ook aankoopmakelaars die als tarief een percentage van de aankoopsom rekenen. Voor hen is een hoge aankoopsom gunstig; een tegengesteld belang aan dat van u!

Aankoopmakelaardij Amsterdam hanteert een vast scherp tarief van scherp tarief van € 1.485,-

Dit bedrag omvat de volledige dienstverlening die u kunt verwachten van een goede aankoopmakelaar in Amsterdam in Amsterdam. U kunt dus met een gerust hart even de telefoon pakken of langskomen; er worden geen extra kosten in rekening gebracht. Verder geldt: no cure, no pay: gaat de koop niet door, dan betaalt u niets.